fbpx

5 φάρσες που δεν πρέπει να της κάνεις σήμερα

Μοιραστειτε το με τουσ φιλουσ σασ !

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ, των ποτών, εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.

Πρωταπριλιά. Ό,τι πιο ντεμοντέ σαν θεσμός, ό,τι πιο προβλέψιμο σε φάρσα. Οπότε, τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Περιμένεις να περάσει 12, να πάει 2 Απριλίου και χτυπάς. Εκτός; Εκτός αν αποφασίσεις να πας σε κάτι πιο χοντρό. Που θα πει ο άλλος «δεν μπορεί να είναι τόσο μαλάκας» και θα το χάψει. Αλλά αυτά καλό είναι να μηνγίνονται.

Μπορεί να γελάσεις εσύ, αλλά να χάσεις φίλους, γυναίκες, συγγενείς. Κι εντάξει οι συγγενείς κι οι φίλοι, συγχωρούν. Εκείνη όμως; Εκείνη που τώρα στέκεται μπροστά σου με τα χέρια στη μέση, χτυπώντας νευρικά το δεξί πόδι στο έδαφος; Κι εσύ; Εσύ που στέκεσαι να παρακαλάς με αναφιλητά και να ζητάς γονυπετής συγγνώμη για να μη σε χωρίσει; Γι’ αυτό προσοχή.

Μην κάνεις τα παρακάτω πέντε:


«Θες να φωνάξουμε και τη φίλη σου στο κρεβατι;»: Ούτε για πλάκα! Μία που το ‘πες και μία που εκσφενδονίστηκε η Mitsuko! Όχι. Αυτό να μην το πεις, ούτε για πλάκα! Ούτε για πρωταπριλιάτικο αστείο! Θα σε βρίσει, θα σε χωρίσει , αφού πρώτα θα έχεις ακούσει τον εξάψαλμο για την κολλητή της που είχε καταλάβει ότι τη γουστάρεις και είχε δει πώς την κοιτάς και να που τώρα επιβεβαιώνεται! Επειδή βέβαια στην πλάκα λέγονται και οι μεγαλύτερες αλήθειες. Για φαντάσου να το πεις εσύ για πλάκα κι αυτή να δεχτεί. Μετά το παίρνεις πίσω ή όχι;


«Μωρό μου χωρίζουμε!»: Αν της πεις να χωρίσετε και μετά το πάρεις πίσω, να είσαι προετοιμασμένος να χωρίσετε, τουλάχιστον για μία ώρα. Αμ πώς! Δεν μπορείς αγόρι μου να της λες ότι χωρίζετε, αυτή να στενοχωρηθεί, να κλάψει, και μετά να συνέλθει αμέσως στα φυσιολογικά της. Θα χωρίσετε, έστω για λίγο. Έτσι, για το γαμώτο! Άσε που υπάρχει ο κίνδυνος στο δικό σου «χωρίζουμε» για πλάκα, αυτή να πει ένα σκέτο «οκ». Εκεί σε θέλω. Λες μετά ότι ήταν φάρσα ή όχι; Εκτός αν είναι τόσο γάτα η τύπισσα που είναι προετοιμασμένη και σε πληρώνει με το ίδιο νόμισμα της φάρσας.


Ρούχα μαζί που πλύθηκαν!: «Έλα αγάπη μου, είσαι στη δουλειά! Θυμάσαι εκείνο το φόρεμα που σου είχε πάρει η κολλητή σου δώρο για το πτυχίο και δεν το αποχωριζόσουν ποτέ; Το έβαλα μαζί με κάτι πολύχρωμα και ξέβαψε»… Εδώ, πριν καν προλάβεις να πεις «καλή πρωταπριλιά, έχει περάσει μέσα από το τηλέφωνο και σε έχει πνίξει με το «και καλά ξεβαμμένο ντεκολτεδάκι, πριν καν δει ότι δεν είναι ξεβαμμένο!». Με τέτοια πράγματα δεν παίζουνε αγόρι μου….


«Μωρό μου πάχυνες»: Όχιιιιιι! Μηηηηη! Μα γιατί; Το πιο πιθανό είναι ότι αφού της πεις πως της έκανες πλάκα, για όλη την υπόλοιπη μέρα θα πρέπει να της υπενθυμίζεις πως της έκανες πλάκα! Και φυσικά να ακυρώσεις εκείνο το τραπέζι για δύο που έχεις κλείσει για το βράδυ στο χλιδάτο εστιατόριο, αφού μετά από αυτό που της είπες απαγορεύεται να φάει. Τελείωσε αγόρι μου, μπήκε στο υποσυνείδητό της τώρα. Τι πλάκα και φάρσα και πρωταπριλιάτικο μου λες; Μετά από αυτό που της είπες, υποσυνείδητα έχει παχύνει.


Ου μοιχεύσεις! Ου…τε για πλάκα: Αν της κάνεις αυτή την πλάκα τι να πω, έχεις πολλά κότσια. Αν της πεις ωμά «μωρό μου συγγνώμη αλλά σε κεράτωσα», τότε τι να πω, είσαι ατρόμητος αφού για ό,τι ακολουθήσει δεν φταίμε ούτε εμείς, ούτε αυτή, ούτε η πρωταπριλιά! Ένα πράγμα να θυμάσαι. Ακόμα κι αν σε πιστέψει ότι τελικά ήταν μια κακόγουστη πλάκα όλο αυτό, να ξέρεις ότι μπορεί να περάσουν μήνες, μπορεί να περάσουν χρόνια, αλλά αυτή τη φάρσα θα τη θυμάται και θα στη χτυπά για πάντα.

πηγη

Μοιραστειτε το με τουσ φιλουσ σασ !

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Για να είστε πάντα μέσα στην