Το Netflix ξεπερνά τη δορυφορική και καλωδιακή τηλεόραση

Ένα ακόμα ορόσημο κατάφερε να κατακτήσει το Netflix, ξεπερνώντας σε χρήση την καλωδιακή και δορυφορική τηλεόραση μέσα στο 2018. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρει σε άρθρο του το BGR, το Netflix κατάφερε να φτάσει σε χρήση το 76%, ενώ οι υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης έχουν δει τα ποσοστά τους να πέφτουν από το 73% στο 67%. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από έρευνα που έκανε η PriceWaterHouse Coopers σε δείγμα 2016 ατόμων στις ΗΠΑ, σε ηλικίες από τα 18 έως και τα 59 έτη, με μέσο ετήσιο εισόδημα νοικοκυριού τα 40.000 δολάρια.

Τα στοιχεία δείχνουν μία σαφέστατη τάση εγκατάλειψης των άλλων συνδρομητικών πακέτων δορυφορικής και καλωδιακής τηλεόρασης, με μία έντονη προτίμηση προς τις υπηρεσίες video streaming του Διαδικτύου, όπως αυτή που προσφέρει το Netflix, παρόλο που οι θεατές σημειώνουν ότι δεν είναι πάντοτε εύκολο να βρει κανείς εκεί αυτό που θέλει να παρακολουθήσει.

Σε κάθε περίπτωση, σε υπηρεσίες τύπου Netflix, οι θεατές πιστεύουν ότι μία Τεχνητή Νοημοσύνη, ή ένας ψηφιακός βοηθός, δεν θα ήταν αρκετός προκειμένου να βρουν εκείνο το πρόγραμμα που ταιριάζει στα γούστα τους, αφού εκτιμάται ότι τέτοιες εφαρμογές δεν έχουν φτάσει ακόμα στο σημείο να ταυτίζονται απόλυτα με τις επιδιώξεις και τις απαιτήσεις του κάθε θεατή.

πηγη:https://www.pestaola.gr/to-netflix-kseperna-th-doryforikh-kai-kalwdiakh-thleorash/

Share this post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Για να είστε πάντα μέσα στην

Ψάξαμε και βρήκαμε την καλύτερη προσφορά της εβδομάδας!

To BrandsGalaxy σας προσφέρει προιόντα ομορφιάς Maybelline εώς και 80% φθηνότερα!