fbpx

Το Τατουάζ: Απίστευτη εξέλιξη! Ο χωρισμός που δεν περιμένει κανείς

Μοιραστειτε το με τουσ φιλουσ σασ !

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Συγκλονιστικές εξελίξεις και μεγάλες ανατροπές, έρχονται στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ!

H ‘Ολγα έχει αρχίσει να κάνει σκηνές ζήλιας στον Στέφανο και αιτία είναι μία νέα γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του.

Ο λόγος για τη Νίκη, η οποία είναί η νέα υπάλληλος στο μαγαζί του. Όταν μάλιστα εκείνος καθυστερεί να επιστρέψει στο σπίτι από το μαγαζί, η Όλγα θεωρεί πως γίνεται κάτι ύποπτο πίσω από την πλάτη της.

Και κάπου εκεί έρχεται ένας χωρισμός που ανατρέπει τα πάντα!

Δείτε ποιοι θα χωρίσουν στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

GALLERY


Η Όλγα, οδηγείται σε βιαστικά συμπεράσματα και ο πρώτος καβγάς ζήλιας ξεσπάει ανάμεσα στο ζευγάρι. Παράλληλα, η Λήδα συνεχίζει να τους κάνει τη ζωή δύσκολη καθώς ακόμη δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα πως θα αποκτήσει αδελφάκι και καλεί τον Αλέξανδρο να έρθει να την πάρει.Τις επόμενες μέρες, η Όλγα βλέπει το «ιδιαίτερο» ενδιαφέρον της Νίκης για τον Στέφανο, αλλά προσπαθεί να μην το σχολιάσει και κρατά ουδέτερη στάση.Ωστόσο, το κλίμα ανάμεσα στον Στέφανο και την Όλγα είναι ηλεκτρισμένο και δεν αργεί η στιγμή που οι δυο τους έρχονται σε μεγάλη ρήξη με αιτία τη Νίκη και τις ώρες που περνάει ο Στέφανος μαζί της.

Η ζήλια έχει κυριεύσει την Όλγα, που κάνει έναν πολύ μεγάλο καβγά με τον Στέφανο, ενώ η Άννα με τον Αλέξανδρο μπαίνουν στη μέση για να συμβιβάσουν τα πράγματα.Αυτή τη φορά, όμως, ο Στέφανος έχει θυμώσει πάρα πολύ, ενώ εκείνη αρνείται να του ζητήσει συγγνώμη. Ο Στέφανος προσβάλλεται από τις κατηγορίες της κοπέλας και αποφασίζει να βγει για φαγητό με τη Νίκη.Ωστόσο, ούτε η Όλγα δείχνει να έχει διάθεση να τα ξαναβρούν αφού θεωρεί ότι ο άντρας έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντι της. Κανείς δε μπορεί να τους αλλάξει γνώμη αφού και οι δύο θεωρούν πως αυτά που τους χωρίζουν πλέον είναι πολλά και είναι πολύ δύσκολο να γεφυρώσουν τις διαφορές τους.


Άγρια καταδίωξη για τον Ορφέα

Ο Ορφέας βρίσκεται σε απόλυτη παράνοια και προσπαθεί να βρει συμμάχους. Έτσι, ψάχνει τον Λευτέρη, τον πρώην συγκρατούμενό του, αλλά όταν βρίσκει, εκείνος τον διώχνει.

Την επόμενη μέρα, ο Αντώνης, ο συνεργός του Ορφέα και ο άνθρωπος που τον βοήθησε να αποδράσει από το ψυχιατρείο, διαπιστώνει πως η θεία του είναι εξαφανισμένη και αμέσως το καταγγέλλει στην Αστυνομία.

Τα νέα, όμως, είναι δυσάρεστα καθώς τις επόμενες ώρες Αστυνομία ανακαλύπτει το νεκρό σώμα της γυναίκας και ο Αντώνης καταρρέει.

Η Τατιάνα ενώνει τα κομμάτια του παζλ, αλλά ο Αντώνης την αιφνιδιάζει καθώς εμφανίζεται στο τμήμα παρουσία του δικηγόρου του. Παράλληλα, ο Ορφέας κάνει μια ηχογράφηση για το βιβλίο της Χριστίνας, στην οποία αποκαλύπτει πράγματα για τον εαυτό του που δεν τα έχουμε ξανακούσει ποτέ. Την επόμενη μέρα, η Αστυνομία ανακαλύπτει το σπίτι στο οποίο κρύβεται ο Ορφέας και του στήνει ενέδρα! Ο ίδιος, σε μια απελπισμένη κίνηση επιβίωσης, αρπάζει μια όμηρο και της βάζει το μαχαίρι στον λαιμό.

Ο Σέκερης κυνηγά τον Ορφέα, ο οποίος κρατά τη γυναίκα, και συνειδητοποιεί ότι όσο αδίστακτος είναι ο νεαρός, άλλο τόσο αποφασισμένος είναι να μη συλληφθεί. Πλέον, ο τελευταίος είναι μόνος του και στρέφεται για βοήθεια στη Χριστίνα για να του βρει ένα κρησφύγετο. Εκείνη αναγκάζεται να συνεργαστεί προκειμένου να συνεχίσει το βιβλίο.

Πηγή: My Tv

Μοιραστειτε το με τουσ φιλουσ σασ !

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Για να είστε πάντα μέσα στην