Ευρωβουλή:Yποψήφια και η Αννα Βίσση

Υποψήφια στις εκλογές με τον ΔΗΣΥ Κύπρου

Υποψήφια ευρωβουλευτής στις εκλογές του Μαΐου θα είναι η Αννα Βίσση σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής ιστοσελίδας «Πολίτης» που αναφέρει πως «κλείδωσε» η υποψηφιότητά της τραγουδίστριας.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Άννα Βίσση δέχτηκε  μετά από πιέσεις, η τραγουδίστρια είπε το «ναι» και το όνομά της θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού.   Οι πληροφορίες φέρονται να προέρχονται από πηγές του κυβερνώντος κόμματος της Κύπρου και ανέφεραν ότι η Αννα Βίσση έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.   Kαι η Καθημερινή Κύπρου έκανε σήμερα αναφορά στην υποψηφιότητα της Βίσση γράφοντας πως το όνομά της είναι στο «κάδρο»του ψηφοδελτίου του ΔΗΣΥ.  

Οι πληροφορίες στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» αναφέρουν ότι η σχετική ανακοίνωση θα γίνει εντός των επόμενων ημερών.

  Το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ όπως έχει διαμορφωθεί: Λευτέρης Χριστοφόρου Νίκος Τορναρίτης Λουκάς Φουρλάς Ελένη Σταύρου Παναγιώτης Σεντώνας Άννα Βίσση Το μεσημέρι, η Άννα Βίσση ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς της και δεν διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε.

Πηγή: www.lifo.gr

Share this post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Για να είστε πάντα μέσα στην

Ψάξαμε και βρήκαμε την καλύτερη προσφορά της εβδομάδας!

To BrandsGalaxy σας προσφέρει προιόντα ομορφιάς Maybelline εώς και 80% φθηνότερα!