fbpx

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (31-7-2019)

Μοιραστειτε το με τουσ φιλουσ σασ !

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Κριός

Είναι πιθανόν, αγαπητοί Κριοί, να αισθανθείτε σήμερα τις αντιδράσεις και τους αμφίβολους σκοπούς που έχουν ορισμένοι συνάδελφοι ή κάποια προσφιλή άτομα για τις ιδέες και τα πιστεύω σας, με αποτέλεσμα να σας απογοητεύσει η αντιπαλότητα και η ανταγωνιστική διάθεση των γύρω σας. Αποφύγετε τις τοξικές συναναστροφές και τις προσωπικές σχέσεις που έχουν μοναδικό σκοπό να κλέψουν από την περηφάνια και τα ταλέντα σας, να χρησιμοποιήσουν τη φήμη σας για να επωφεληθούν συναισθηματικά.

Ταύρος

Χειριστείτε άψογα και δημιουργικά τις επαγγελματικές υποθέσεις που σας απασχολούν σήμερα, φίλοι Ταύροι, δείξτε προσοχή και ενδιαφέρον σε πρόσωπα που πλαισιώνουν τον περίγυρό σας, αλλά κάνουν ζηλόφθονες σκέψεις για την εξωτερική σας εμφάνιση, για την ευγένεια των τρόπων σας, για το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να παίξετε με τον ∈ρωτα, να φλερτάρετε τρυφερά με το αντίθετο φύλο, οι δε ζευγαρωμένοι, επικεντρωθείτε με πάθος και αφοσίωση στα συντροφικά σας καθήκοντα.

Δίδυμοι

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται να επιδείξετε σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι, στις πάσης φύσεως σχέσεις σας, οι σημερινές πλανητικές όψεις της ημέρας είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν επιθετικότητα στο λόγο και την εκφραστικότητά σας. Οικοδομήστε τη σταθερότητα και τη συντροφικότητα στην ∈ρωτική σας ζωή, βάλτε στο δεσμό σας το ατσάλινο λιθαράκι της μονιμότητας και της αμοιβαιότητας των συναισθημάτων, αψηφήστε τυχόν μικροπαρεξηγήσεις και μπερδέματα με το ταίρι σας.

Καρκίνος

Αγαπήστε περισσότερο τη δουλειά σας και την οποιαδήποτε ευθύνη έχετε αναλάβει φίλοι Καρκίνοι, εκτιμήστε τη συναδελφικότητα και την άψογη συνεργασία στο περιβάλλον που κινείστε, παραδεχτείτε στο ταίρι που σας συντροφεύει τα ειλικρινή και ξεκάθαρα αισθήματά σας, ξεδιπλώστε τις έντονες, αισθησιακές επιθυμίες στο ταίρι σας, πραγματοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τα ∈ρωτικά όνειρα και τα θέλω της καρδιάς σας. Η ευτυχία, η ζωντάνια και το κέφι στήνουν χορό στο δεσμό σας, εκμεταλλευτείτε το.

Λέων 

Ευνοούνται σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, οι οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά παράλληλα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις τελικές αποφάσεις και τις οριστικές επιλογές που πρέπει να πάρετε για το μέλλον της δουλειάς σας. Συνεργαστείτε αρμονικά και υπομονετικά με τους συναδέλφους και τους φίλους σας, μην ανεβάζετε τους τόνους στη συναισθηματική σας ζωή, αποκομίστε μια ειλικρινή υπόσχεση από τον ∈ρωτικό σας σύντροφο, επιστρατεύοντας την εξυπνάδα, το θάρρος και το φλογερό σας ταμπεραμέντο.

Παρθένος

Είσαστε πανέτοιμοι σήμερα, φίλοι Παρθένοι, να προβάλετε τις πραγματικές σας ανάγκες στους ανωτέρους σας, να συζητήσετε με συναδέλφους και κοντινά σας άτομα για τα σχέδια που κάνετε στη συναισθηματική σας ζωή, να εξωτερικεύσετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει τους παλμούς της καρδιάς σας, να μην έρθετε σε αντιπαράθεση για τα μικροπροβλήματα και τις καθυστερήσεις της καθημερινότητας. Πρόσω ολοταχώς για την ευτυχία και τη χαρά είναι το σύνθημά σας και τα καταφέρνετε περίφημα στον ∈ρωτα.

Ζυγός

Προσπαθήστε σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, να βρείτε την άκρη στις επαγγελματικές αναποδιές και τις προσωπικές σας διαφορές χωρίς εντάσεις και εκρήξεις, που ίσως αποβούν μοιραίες και μη αναστρέψιμες στο μέλλον. Οποιοδήποτε γεγονός ή κατάσταση σας μπερδεύει, σας ταράζει και σας δημιουργεί ουσιαστικά προβλήματα επικοινωνίας με τους δικούς σας ανθρώπους και τον ∈ρωτικό σύντροφο, μην το κάνετε σημαία πολέμου, αλλά συζητήστε με νηφαλιότητα και ηρεμία, για να βρεθούν άμεσες και χρήσιμες λύσεις.

Σκορπιός

Σήμερα γίνεστε εξαιρετικοί συνομιλητές, αφουγκράζεστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των κοντινών σας ατόμων και των συναδέλφων σας, ακούτε με προσοχή και ενδιαφέρον τα προβλήματα και τις επιθυμίες του ∈ρωτικού σας συντρόφου, έχετε τη διάθεση να βάλετε τάξη και σοβαρότητα στη συναισθηματική σας ζωή, με κοινές αποφάσεις και στόχους για το άμεσο μέλλον. Μην αισθάνεστε παραμελημένοι από το ταίρι σας, συμμετέχετε δυναμικά στο δεσμό σας με ειλικρινή και άδολα αισθήματα.

Τοξότης 

Κάντε σήμερα, φίλοι Τοξότες, τις οικονομικές σας συναλλαγές, κλείστε τις εκκρεμότητες με το κοντινό παρελθόν, πληρώστε λογαριασμούς, συζητήστε με ευνοϊκότερους όρους τις οφειλές σας, τακτοποιήστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, δίχως να επιβαρύνετε τους φίλους και το δεσμό σας. Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτες τις νέες, ένθερμες ευκαιρίες και τις καινούριες γνωριμίες στον συναισθηματικό τομέα οι αδέσμευτοι, αποδείξτε οι ζευγαρωμένοι τον έντονο ∈ρωτισμό και τον αισθησιασμό σας στο ταίρι σας.

Αιγόκερως

Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, στα θέματα που αφορούν στην επαγγελματική σας πρόοδο και την προσωπική σας καταξίωση, προωθήστε με το λόγο και τη συζήτηση μια κατάσταση που θέλετε οπωσδήποτε να ξεκαθαρίσετε στη συναισθηματική σας καθημερινότητα, δείξτε ψυχραιμία και ηρεμία στις επιθυμίες και τις ανάγκες του ∈ρωτικού συντρόφου, για να αποφύγετε τις εντάσεις και την ανταγωνιστική διάθεση, που είναι πιθανόν να προκαλέσουν στο δεσμό σας οι αντιθέσεις των πλανητών.

Υδροχόος

Ακολουθείστε σήμερα το ένστικτό σας για να δείτε ξεκάθαρα και αποστασιοποιημένα τα προβλήματα και τις δυσκολίες που δημιουργούνται στο χώρο της δουλειάς σας. Αγνοήστε τυχόν υποδείξεις και παρεμβολές από κακοπροαίρετα άτομα, δείξτε ευελιξία στις αποφάσεις και τις επιλογές σας που επηρεάζουν τη συναισθηματική σας ζωή, απολαύστε τις μικρές χαρές της καθημερινότητας στη ζεστή αγκαλιά του συντρόφου σας, χωρίς εγωισμό και πείσμα, αλλά με χαμόγελο, τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση.

Ιχθύς

Η μέρα σας αρχίζει, φίλοι Ιχθύες, με εξαιρετική διάθεση για καλή οργάνωση των θεμάτων που πρέπει να φέρετε εις πέρας, αλλά συνεχίζεται με εκνευρισμό και κόντρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον ∈ρωτικό σύντροφο. Προσέξτε τον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις και τα θέλω της καρδιάς σας στους δικούς σας ανθρώπους, μην πληγώνετε άθελά σας την περηφάνια και τα ταλέντα των γύρω σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας με συμπόνια και συγκαταβατική διάθεση, δώστε τον καλύτερο εαυτό σας για τον ∈ρωτα.

πηγή

Μοιραστειτε το με τουσ φιλουσ σασ !

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Για να είστε πάντα μέσα στην