fbpx

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (23-7-2019)

Μοιραστειτε το με τουσ φιλουσ σασ !

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Κριός

Η σημερινή μέρα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και δημιουργεί νέες ευκαιρίες. Στο επαγγελματικό έχεις νέες προτάσεις και ακολουθείς ένα καινούργιο άγνωστο μονοπάτι. Το έχεις κι εσύ ανάγκη να ξεκινήσεις κάτι νέο και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Έχεις πολλή ενέργεια που καλό είναι να τη διοχετεύσεις σε σωματική δραστηριότητα. Καλό θα είναι να μετριάσεις όσο μπορείς την υπεροψία σου γιατί μπορεί να συγκρουστείς με άτομα κύρους. Συναισθηματικά, το παρελθόν σου χτυπά την πόρτα και πρέπει να αποφασίσεις αν θα ανοίξεις ή θα συνεχίσεις με αυτά που έχεις.

Ταύρος

Σήμερα η επικοινωνία σου με τους άλλους δυσκολεύει και τα όλα τα θέματα δείχνουν μπερδεμένα. Εσύ από τη μεριά σου δεν έχεις υπομονή με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαμάχες σε φιλικό και ∈ρωτικό επίπεδο. Μην ανησυχείς όμως γιατί τίποτα δεν είναι μόνιμο. Συναισθηματικά βρίσκεσαι σε δίλημμα. Άτομο από το παρελθόν έχει κάνει την εμφάνιση του και σε προβληματίζει. Δες τι είναι αυτό που εσύ θέλεις πριν προχωρήσεις  σε οποιαδήποτε σχέση.

Δίδυμοι

Επαγγελματικά υπάρχει πίεση σήμερα και ο όγκος της δουλειάς είναι μεγάλος. Νιώθεις ότι χρειάζεσαι κι άλλη ξεκούραση αλλά υπάρχει πίεση χρόνου. Προγραμμάτισε τις υποχρεώσεις σου για να μπορέσεις να τις διεκπεραιώσεις καλύτερα. Άκουσε τους γύρω σου πριν μιλήσεις και προσπάθησε να καταλάβεις τι λένε. Η επικοινωνία έχει προβλήματα και οι καθυστερήσεις που προκύπτουν σου προκαλούν εκνευρισμό. Συναισθηματικά, υπάρχουν ευκαιρίες για φλερτ αλλά το ενδιαφέρον σου στρέφεται αποκλειστικά σε κάποιο άτομο από το παρελθόν. Μην πέφτεις με τα μούτρα σε κάτι που δεν είναι ξεκάθαρο.

Καρκίνος

Σήμερα έχεις την ανάγκη να ξεκινήσεις κάτι νέο. Μια νέα δραστηριότητα ή μια νέα πρόταση στα επαγγελματικά που προκύπτει σου δίνει τη δυνατότητα να δεις πιο αισιόδοξα τη ζωή. Από την άλλη έχεις την ανάγκη να εκφράσεις συναισθήματα που έχεις θαμμένα καιρό. Η επικοινωνία όμως είναι δύσκολη και πολλές φορές μέσα στην ημέρα θα παρεξηγούνται αυτά που λες.

Λέων 

Θα πρέπει να προγραμματίσεις πολύ προσεκτικά την κάθε σου κίνηση. Η ανυπομονησία σου αυξάνεται και μαζί και ένας μικρός εκνευρισμός. Σου είναι αδύνατον να ακούσεις τους άλλους αφού διάφορες σκέψεις στροβιλίζουν το μυαλό σου. Θα σου πρότεινα να πάρεις χρόνο από όλους και να κάτσεις μόνος για σήμερα ώστε να βάλεις τις σκέψεις σου σε σειρά. Στα οικονομικά υπάρχει μια ευχάριστη είδηση από ένα φιλικό άτομο που σε βοηθάει.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα φέρνει παρεξηγήσεις και προστριβές με τον ∈ρωτικό σου σύντροφο. Δεν έχεις υπομονή και διάθεση και είναι εύκολο να ανατραπούν καταστάσεις. Δείξε κατανόηση και προσπάθησε να βρεις τι κρύβεται πίσω από τις υπερβολικές αντιδράσεις των γύρω σου. Σίγουρα κάπου κάνεις και εσύ λάθος και δεν είναι όλοι τρελοί. Υπάρχουν θέματα σπιτιού που σε απασχολούν έντονα. Μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση καλό θα είναι να περιμένουν. Θα έχεις αυξημένη επικοινωνία με φίλους και γνωστούς και θα μάθεις διάφορες ευχάριστες ειδήσεις.

Ζυγός

Σήμερα, δοκιμάζονται οι αντοχές σου αφού άλλο θα λες και άλλο θα καταλαβαίνουν οι γύρω σου. Δείξε ψυχραιμία και μη βιάζεσαι να απαντήσεις σε διάφορα σχόλια που ακούς. Επίσης θα πρέπει να αποφύγεις την επικριτική σου τάση και να χαμηλώσεις τους τόνους. Συναισθηματικά, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα αφού και αρέσεις και στο δείχνουν. Το παρελθόν έχει κάνει την επανεμφάνιση του και σε βάζει σε ευχάριστα διλλήματα. Δοκίμασε να αποστασιοποιηθείς λίγο ώστε να διαπιστώσεις αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Σήμερα, θέτεις νέους στόχους και κάνεις πλάνα για ένα μακροπρόθεσμο στόχο. Βρίσκεις συμμάχους στο φιλικό σου περιβάλλον και ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν. Νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς μια ιδέα, ένα όραμα. Από την άλλη η επικοινωνία κάποιες φορές θα είναι δύσκολη και δεν θα μπορείς να εκφράσεις αυτό που πραγματικά εννοείς. Έτσι θα υπάρχουν μικρές συγκρούσεις που βέβαια δεν θα είναι σημαντικές. Όσον αφορά τα συναισθηματικά υπάρχουν εξελίξεις που έρχονται από το παρελθόν. Άτομα που είχες να δεις καιρό και διακόψατε κάπως απότομα τώρα πρωταγωνιστούν στη ζωή σου.

Τοξότης 

Η σημερινή μέρα μπερδεύει την επικοινωνία σου αλλά και τη σκέψη σου. Σήμερα δεν θα μπορείς να ολοκληρώσεις ότι καταπιάνεσαι και θα υπάρχει αδυναμία συγκέντρωσες. Δοκίμασε να λες λίγα και καλά στους γύρω σου γιατί εύκολα οι συζητήσεις σήμερα παίρνουν φωτιά. Συναισθηματικά, θα έχεις επιστροφή προσώπου από το παρελθόν που θα μπλέξει ακόμα περισσότερο τις καταστάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος μην ξύνεις τα νύχια σου για καυγά αν νιώθεις ότι κάτι λείπει από τη σχέση.

Αιγόκερως

Σήμερα έχεις διάθεση να κάνεις νέα ξεκινήματα στη ζωή σου. Έτσι θέτεις υψηλούς στόχους είτε στα επαγγελματικά σου είτε σε προσωπικό επίπεδο. Συζητάς με τους γύρω σου και μοιράζεσαι τα σχέδιά σου. Βρίσκεις συμμάχους στα όνειρά σου. Έχεις ενέργεια και διάθεση να εφαρμόσεις τα σχέδια σου. Δημιουργούνται κάποια εμπόδια ή καθυστερήσεις. Παρ’ όλα αυτά με το πείσμα και τη θέλησή σου καταφέρνεις να πετύχεις.

Υδροχόος

Σήμερα δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά τίποτα και δεν έχεις και την διάθεση. Στην εργασία σου δείχνεις επιπόλαιη συμπεριφορά και δεν έχεις όρεξη για δουλειά. Δοκίμασε να πιεστείς για να αποφύγεις προβλήματα. Συναισθηματικά, υπάρχει πολύ υλικό. Άτομο από το παρελθόν εμφανίζεται και πάλι στη ζωή σου. Έχεις κάνει και κάποιες νέες γνωριμίες τις προηγούμενες ημέρες που τώρα αρχίζουν να δείχνουν τι πορεία θα έχουν. Μένει να αποφασίσεις εσύ τι θέλεις γιατί δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

Ιχθύς

Σήμερα έχεις στραμμένο το ενδιαφέρον σου στους προσωπικούς σου στόχους. Θέλεις να ξεκινήσεις νέα πράγματα και να διαμορφώσεις διαφορετικά τη ζωή σου. Υπάρχουν προοπτικές αλλά η μέρα φέρνει καθυστερήσεις. Μην απογοητεύεσαι εύκολα γιατί έχεις τους πλανήτες με το μέρος σου. Συναισθηματικά αν είσαι δεσμευμένος υπάρχει ανανέωση και διασκέδαση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος καλό θα είναι να μην αποφασίσεις τώρα την εξέλιξη μιας ιστορίας και να περιμένεις να δεις και  άλλα στοιχεία ώστε να αποφασίσεις.

πηγή

Μοιραστειτε το με τουσ φιλουσ σασ !

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Για να είστε πάντα μέσα στην